neděle 30. června 2024

Konference Čeladná

 Ve středu odpoledne jsem se vydali na konferenci fotovoltaiky a kabelů do Golf resortu Čeladná. Po zkončení konference jsme předvedli všem účastníkům co umíme. Z původního plánu vystupovat venku nás odradily černé bouřkové mraky a tak celé vystoupení proběhlo uvnitř přednáškového sálu. Před odjezdem domů jsem si dali něco dobrého na rautu :). A pak už hurá do postýlek.






Oslavy 130. let SDH Dolní Lhota

 Ze Studénky jsme pokračovali do Dolní Lhoty, kde nás čekalo další vystoupení. Po přijezdu jsme ještě zhlédli kousek ukázky hašení automobilu a pak se už na nic nečekalo. Nebo čekalo na nás :). Všechlo se podařilo a diváci nás odměnili bouřlivým potleskem. Taky jsme dostali drobnosti a plyšáčka a pak jsme se vydali na raut dát si něco dobrého. Nacpáni k prasknutí jsem se pak už přesunuli do Klimkovic.







Oslavy 145. let SDH Studénka

 V sobotu jsem se vydali na vystoupení do Studénky. Po příjezdu js e hned vyzkoušeli skákací hrady a shlédli ukázku hašení pomocí různých hasících přístrojů. Pak jsme šli na řadu my - menší komplikace se zapomenutým úlem jsme zvládli a tak vše proběhlo v pořádku :). Posilnili jsme se také párkem v rohlíku a pomazlili se králičky. Pak jsem se vydali na cestu do Dolní Lhoty.













úterý 11. června 2024

Oslavy 140. let SDH Libhošť

 V sobotu jsme se vydali na vystoupení do Libhoště. Místní hasiči zde slavili 140. let od svého založení. Hned po příjezdu nás zaujaly prázdné skákací hrady a tak jsme hned šli skákat. Do syta vyskákaní jsme se šli připravit na vystoupení. Za vystoupení jsme dostali balíčky se sladkostmi. Po naší ukázce následovala ukázka zásahu hasičů při dopravní nehodě a tu jsem nesměli vynechat. Hasiči s auta udělali doslova kabriolet :D. Protože nám vyhládlo pochutnali jsem si na hranolkách nebo palačince a honem zase koukat na ukázku, tentokrát historického hašení. Chtěli jsem se také projet ve starém hasičském autě, ale poté co jsme nastoupili se už auto nerozjelo, jaká to škoda - asi jsme byli těžcí :D :D Pak už jsme se vydali zpět do Klimkovic.